Mi történik?

Én nem a menekültektől félek. Én tőletek félek.

2015. augusztus 28. 16:10 - 3niko

Én nem a migránsoktól félek.

Én tőletek félek.

Tőletek, akik hergeltek, harsogtok, másra mutogattok.

Köpködtök, gúnyoltok, affektáltok, lázítotok.

Facebookon és fórumokon trollkododtok.

Én tőletek félek.

Akik emberi lényeket akartok kiirtani és sajnáljátok, hogy a terroristáknak nem sikerült. Tőletek, akik azt kívánjátok, hogy még többen fulladjanak meg hegyre- halomra a lezárt rakterű teherautókban.

Mondok valamit. A gyűlöletetek tárgyát képezők túlnyomó része ezerszer inkább nevezhető EMBERNEK, mint ti magatok. Nem kizárólag abban az értelemben, hogy ugyanúgy két kezük, és két lábuk van, mint nektek, hanem érző és fájó szívük, óriási bátorságuk, és eget rengető bizodalmuk egy új, jobb jövőben.

Veletek ellentétben ők nem gyűlölnek, nem lázítanak más emberek ellen, és nem akarnak senkit hidegre tenni. Ők is azoktól a terroristáktól menekülnek, akiktől ti is, és én is joggal félünk. És nem fogadom el azt a magyarázatot,  hogy ugyanaz a bőrszínük, vagy a vallásuk, mint a terroristáknak. Neked is ugyanolyan a bőrszíned, mint a norvég tömeggyilkosnak, aki hetvenhét embert végzett ki négy évvel ezelőtt, mégsem akarnak meglincselni a világ egyik pontján sem, ha beteszed a lábad egy eltérő kultúrával rendelkező országba.

gyulolet.jpg

Néha már kínomban csak nevetek rajtatok. Miközben tudom, hogy ti lennétek az elsők, akik egy ilyen kilátástalan élethelyzetben azonnal felhúznátok nyúlcipőt. Fognátok az asszonyt, az ájfónt, kivennétek a spórolt pénzt (már ha van) a bankból (már ha nyitva lenne), eladnátok a kocsit (már ha volna olyan, aki megveszi), és jajveszékelve rohannátok el a hazátokból.

Bár abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy gyalogolnátok-e heteken keresztül, éhesen, koszosan. Átmásznátok-e a drótkerítéseken, mocsarakon, kockáztatnátok-e a nyomorult életeteket túlterhelt csónakokon dacolva a tenger kiszámíthatatlanságával. Nem nagyon nézem ki belőletek, már bocsánat.

Én tőletek félek.

Tőletek, akik pöffeszkedő, csőlátással rendelkező, álhíreknek behódoló robotokként adják a lovat a többi hasonló birka alá, és ezzel visszafordíthatatlanul káros és romboló, szélsőséges indulatokat generáltok. És a legszomorúbb, hogy ilyennek nevelitek a gyerekeiteket is.

Tőletek, akiket hirtelen annyira érdekelni kezdett a magyar hajléktalanok sorsa, bár azelőtt húsz forintot nem adtatok egynek sem, hanem inkább felhúztátok az ablakot a piros lámpánál, amikor kezét nyújtotta felétek.

Én tőletek félek.

Miattatok aggódom, mert szeretett maffiakormányunkon kívül, bizony ti magatok vagytok az oka, hogy a migráció problémáját ma, Magyarországon nem lehet hatékonyan, átgondoltan és eredményesen kezelni. 

Egy kedves bloggertársam, Juhász Zoli sorait idézve:

"Embernek lenni nem adottság, csupán lehetőség, kedves "honfitársaim". "

 

826 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mitortenikma.blog.hu/api/trackback/id/tr917741258

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Két nap a migránsok között 2015.09.01. 22:25:41

Két napot töltöttem el egy a Keleti pályaudvarnál táborozó migránsokat segítő csoportban. Aprítottam a répát, kentem a szendvicset, kevertem a hatalmas fazékban készülő ételt, és ami legjobb, kimentem és segítettem kiosztani az ételt az éhes menekültek...

Trackback: Napirend előtti parlamenti felszólalás 2015.08.31. 01:27:01

Orbán! Maga akkora lúzer, mint ide Nagykáta! Mi a fenét keresnek még itt a menekültek? Miért nem hagyja, hogy oda menjenek, ahová akarnak, és ahol pont várják és befogadják őket: Németországba? Értem én, hogy el kell terelni a figyelmet a földrablásról...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tudományos libsizmus 2015.08.30. 22:00:16

@Exploiter:
Jómagam arra számítok, hogy ezeknek a jó része itt fog maradni a nyakunkon. Szír - akikbe most Merkel szerelembe esett - ezek között szerintem alig van. Ezek nagyobbrészt pakik, kisebb részben niggerek. Néhány fotón ázsiai arcokat is láttam, azok gőzöm nincs honnan a fészkes fenéből szédültek ide.

Napi 3 ezer az évi 1 millió. Elképzeléseim sincsenek, mi a büdös lófaszt fogunk velük kezdeni.

♔bаtyu♔ 2015.08.30. 22:00:38

Ez jó. A nyugat nem akarja befogadni a bevándorlókat, azok pedig kezdenek felgyűlni a Keletiben. Miközben a németek, franciák bennünket oktatnak.

Most vagy közölni kell a franciákkal, németekkel, hogy az annyira óhajtott bevándorlók elé Mo. nem gördít akadályt, vagy az egész bagázst elvinni közmunkára (na és hagyni, hogy egyenként szerbiába szökjenek) és egyben hermetikusan lezárni a déli határokat.

Itt gondok lesznek.

♔bаtyu♔ 2015.08.30. 22:03:12

@Tudományos libsizmus: Szépen hagyni kell, hogy megszökjenek. Itt ugye az a gond, hogy a németek, franciák nem engedik be őket, ugyanakkor a mi határzárunkat is kritizálják.

Ha orbán becsületes akar velük lenni, mi nagyon megszívjuk.

♔bаtyu♔ 2015.08.30. 22:04:29

@Nanáhogydе: Kicsoda te ostoba, te a másik nickeden? Na ne hülyéskedj:))))

♔bаtyu♔ 2015.08.30. 22:06:12

@Pöff: ne hogy már ilyeneknek magyarázz. Elküldeni a jó édes anyjukba és kész a cselédet.

mortullus 2015.08.30. 22:06:40

@Pöff: A migránsáradat megállítása után el kell majd rendezni az ilyen magyargyűlölők sorsát is. Kapnak majd 1 hónapot, hogy eltakarodjanak Izráelbe vagy ahová akarnak.

mortullus 2015.08.30. 22:08:46

Epedve várjuk a Merkel-expresszt, hogy mikor gördül be végre a Keletibe. Felzsuppolni őket, oszt jó napot. Ja és persze mindenféle dublini baromságokra hivatkozva egyet sem visszafogadni, mikor majd a németek kezdik szétszórni a selejtet a többi eu-s országba.

Exploiter 2015.08.30. 22:08:58

@csak egy néző:

Nincsenek társaim. Egyszerű konzervatív pártnélküli ember vagyok, legutóbb lmp szavazó, amit eléggé megbántam az utóbbi hónapokban. Aknazárat még nem javasoltam, gondolom, eljön annak is az ideje pár éven belül, még nem tartunk ott. Eddig bármiféle jó vagy rossz megoldást csak a fidesz szállított, vitatkozni lehet rajta, de az ellenzék még annyira se volt képes, hogy legyen miről vitatkozni. Ezek a szomorú tények.

"Bizony, ha már regisztráltuk őket, akkor ha lehet,engedjük őket, hogy húzzanak el innen és a többi legyen a nyugat gondja, akik már régen elkéstek a megoldással, velünk együtt."

Kötve hiszem, hogy nem ez lenne a célja és az érdeke a kormánynak, nem a saját hobbija, hogy itt tartja ezeket az embereket, kurva nagy gondot okozva a fővárosnak. Ez nyilván te nem érted, mert az 1+1 meghaladja a képességeidet, vagy TÉNYLEG elhiszed, hogy orbán direkt nem engedi őket tovább, kampány célokból. Ebből következtettem arra, hogy őrült lehetsz.

Nem akarok kilépni az eu-ból sem, de amit mostanában levágnak, az nagyon-nagyon aggasztó. Nem csak nekem, nem csak a magyaroknak. Olvasok ám külföldi cikkeket is néha.

Viszont ÉN nem akarok segíteni ezeken az embereken, igazából egyáltalán nem érdekel, hogy mi van velük, csak ne okozzanak gondot. TE viszont a jelek szerint segítenél. Akkor miért nem mész ki holnap elzavarni őket a jegypénztároktól?

csak egy néző 2015.08.30. 22:10:02

@Tudományos libsizmus:
""Közben vasárnap délután a Belügyminisztérium közleményben reagált a történtekre. Azt írták, hogy az érvényes uniós szabályozás szerint a menedékkérők csak akkor mehetnek tovább Magyarországról Németország felé, ha van útlevelük és érvényes vízumuk."
És akkor most kit is szopatunk meg ezzel?"

"Nem kapta fel a sajtó csütörtökön a hírt, hogy Szijjártó Péter menekültügyben nyilatkozva egyéb dolgok mellett azt mondta: a tervezett, migrációval foglalkozó magyarországi konferencia elszabotálása helytelen és védhetetlen döntés lenne az EU részéről. Közben azonban éppen ezen a napon tárgyaltak a balkáni migrációs útvonal uniós és unión kívüli országai Bécsben. Magyarország nem képviseltette magát"

csak egy néző 2015.08.30. 22:12:58

@Exploiter:
"Viszont ÉN nem akarok segíteni ezeken az embereken, igazából egyáltalán nem érdekel, hogy mi van velük, csak ne okozzanak gondot"
Várom a megoldási javaslatod.

Tudományos libsizmus 2015.08.30. 22:15:19

@♔bаtyu♔:
Történetesen a Közel-Keletitől nem messze lakom. Bemész egy sörözőbe, két percenként bejön egy paki, hogy feltöltené a telefonját. Kurvára meg van sértve, ha az a válasz, hogy bocsika, nem töltünk telefont.

Fodrásznál voltam pár napja, a fél óra alatt három paki/nigger jött be ugyanezzel. A fodrász hölgy elmesélte, hogy két hete beült egy paki hajat vágatni(!). Na, szép kis halál elől menekülés, ugye, mondom magamban. Megcsinálja neki a frizurát, a paki feláll, angolul elnyökögi, hogy nincs pénze, majd szépen távozik. Csak néztek utána. Szerintem ezek azt hiszik, én nem tudom, honnan, hogy itt Európában arra vár mindenki, hogy őket pátyolgathassa. Szerintem etetik őket valakik ezzel.

Az utóbbi napokban már a Blaha Lujza téren kezdenek letáborozni. Felteszem, majd utána jön az Astoria, Okotogon, és így tovább, amíg Budapestből is Amszterdamot csinálnak. Agyrém.

♔bаtyu♔ 2015.08.30. 22:18:29

@Tudományos libsizmus: Ha Orbán nagyon sürgősen nem lép valamit, jönnek a demonstrációk, majd a Jobbik.

Szept 19-én bevándorlás elleni gyűlés lesz, kíváncsi leszek, hányan lesznek. Én tuti megyek.

Tudományos libsizmus 2015.08.30. 22:22:24

@♔bаtyu♔:
Hát ha lesz, oda megyek én is, azt hiszem.

Exploiter 2015.08.30. 22:23:49

@csak egy néző:

Ha már így kérdezed, pofonegyszerű. Előbb befejezed a kerítést rendesen, futólépésben. Aztán a határőrséget kivezényled, hogy ne csak a kerítés legyen ott. A kerítés egy szakaszát nyitva hagyod, mögé építesz egy jóóó nagy tábort, ami kicsit beljebb rendesen körbe van zárva. Ott lehet regisztrálni. Megkérdezed, hova akarnak menni, ha a németekhez, küldesz nekik e-mailt, hogy itt van X számú ember, aki oda szeretne menni, ha kellenek, küldjenek buszokat értük. Aki máshol belóg, vagy akit elkapnak pesten, akárhol, azt automatikusan oda küldik vissza. Második alkalommal meg mennek egy másik táborba, ahonnan már szerbia felé se tudnak menni, pár hónap után visszaviszed őket, hogy legközelebb hátha meggondolják magukat. Közben kilincselsz az eunál, hogy aki a táborban van, azt etetni is kell. (Havonta majd százezer ember +-al számolunk, bár a legtöbb szerintem inkább elindulna más irányba).
Ja és felkészülsz rá, hogy ezek a barátságos népek valószínűleg pár nap után megpróbálnak erőszakkal áttörni, akkor egyértelművé teszed, hogy nem fog menni.
Röviden ennyi, szerintem ennél jobbat még nem talált ki senki.

♔bаtyu♔ 2015.08.30. 22:30:11

@Exploiter: Igen, kb. Aztán a többi ennek a hírére megy inkább a franciák felé. Nem véletlenül bírálják a kerítésünket és már előre látom a cikkeket Orbán rendőreinek a kegyetlenkedéseiről.

Amivel szépen elérik, hogy Orbán még szimpatikusabb legyen Európában. Már így is öröm olvasni a kommenteket, 99% Mo.-nak drukkol.

csak egy néző 2015.08.30. 22:32:25

@Exploiter:
Baszki nem gondoltam volna, hogy ez ilyen pofon egyszerű. Hogy erre Viktor, hogy nem jött még rá.
De úgy látom, hogy a vége csak lövöldözés lesz.

átlátó 2015.08.30. 22:33:54

A címet elolvastam. Tovább nem is érdekel.
Akkor féljél. Szólj anyádnak is és féljetek együtt! ("Csapd le csacsi" után szabadon.)

Exploiter 2015.08.30. 22:37:04

@csak egy néző:
Sok pénzbe kerül, próbálja elsunnyogni a dolgot, átengedni, akit lehet. Csak most már ez se működik, úgyhogy gebasz van. Szerinted miért nem egyből normális kerítést építettek?
Az erőszak előbb-utóbb nem lesz kerülhető. Ők ide akarnak jönni, mi nem akarjuk, hogy ide jöjjenek. Ezt egy sörözés mellett megbeszélni nem lehet, nyilván. Ráadásul olyan helyről jönnek, ahol a fizikai erőszak a mindennapok része, mi meg ettől nagyon elszoktunk. Nekik meg nem kell megfelelni a nemzetközi jognak se, az is csak minket köt. Eleve hátrányból indulunk, az a nagy helyzet. Bárki kerül a frontvonalba, az szarban van. Most mi vagyunk a frontvonal, mint általában mindig. Be kellett volna venni szerbiát az euba, akkor ők szopnának.

♔bаtyu♔ 2015.08.30. 22:37:32

@csak egy néző: használhatnak gumilövedéket és ha fegyveres emberekkel állnak szemben, akkor fegyvert is.

Tudod, ha egy embercsempész hálózat keresni aker több millió eurót, akkor meg is próbálja megkeresni. Amihez egyébként a képmutató Merkel is nagyon jól jön nekik, hiszen miközben iszonyú humánus, minden eszközzel próbálja megakadályozni, hogy a bevándorlók német területre jussanak. Azaz munkát és lehetőséget adnak az embercsempészeknek.

Te sem gondolod komolyan, hogy annak a 72 embernek meg kellett volna halnia, ha már az osztrákoknál kiszállhattak volna a teherautóból.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.08.30. 22:43:02

@Nagy Zoltán J.: Mindig ugyanaz a lemez, ugyanazok a kommentelő nickek, ugyanazzal a dumával. "Ezek ám az érvek"... hát persze, majd pont azzal töltöm az időmet, hogy neked érvelek, ugye? Te aztán ilyenkor elkönyveled, hogy győztél, pedig csak a szádba szartak megint... :-)

Tudományos libsizmus 2015.08.30. 22:53:06

@csak egy néző:
Reaktiválni kell Gergényit és Benét. Azok tudják, hogy kell bánni a nem rendszeresített gumilövedékes fegyverrel. Fejmagasságban, célzottan. Nem olyan nagy dolgok ezek. Ha pár niggernek kilövik a szemét, annak gyorsan híre megy, ahogy Merkel anyu befogadó nyilatkozata is fénysebességgel terjed közöttük.

Akkor majd keresnek maguknak egy másik útvonalat. Nézd meg, milyen szerencsétlen töketlen béna faszok a francia hatóságok, nem tudnak rendet csinálni Calais-ban hónapok óta. Majd akkor mennek Franciaországba Marseilles-en keresztül. Franciaországnak amúgy is már vége, nekik már tökmindegy.

mortullus 2015.08.30. 22:54:32

@♔bаtyu♔: "Szept 19-én bevándorlás elleni gyűlés lesz, kíváncsi leszek, hányan lesznek."
Hol szervezik és kik?

csak egy néző 2015.08.30. 22:55:25

@Exploiter:
Lehet, hogy teljesül az ötleted.
"Groth azt szeretné elérni, hogy Németország küldjön különvonatokat Budapestre, amikkel a továbbutazásra váró szír menekültek eljuthatnak a célországukba.

Németországban a héten változtatták meg a Szíriából érkezőkre vonatkozó menekültkérelmi eljárást, könnyebben és különkezelve bírálják el a kérelmüket."

444.hu/2015/08/30/egy-nepet-politikus-elment-a-keletibe-es-megdobbentettek-a-latottak/

mortullus 2015.08.30. 22:56:00

@Tudományos libsizmus: "Az utóbbi napokban már a Blaha Lujza téren kezdenek letáborozni. Felteszem, majd utána jön az Astoria, Okotogon, és így tovább, amíg Budapestből is Amszterdamot csinálnak. Agyrém."

Aztán majd csak valami jelre fognak, hogy egyszerre egy időben letámadják az egész fővárost.

mortullus 2015.08.30. 23:01:11

@csak egy néző: Ne csak vonatokat. És ne csak Magyarországra. Repülőt, hajókat, marhavagonokat, hűtőfurgonokat, Görögországba, Macedóniába, Szerbiába is. Csak zsuppolják át minél gyorsabban ezeket.

Még mindig szerelmes vagy Orbán Viktorba?

Tudományos libsizmus 2015.08.30. 23:01:37

@csak egy néző:
Sajnos ennek a Grothnak, ha a Linke politikusa, kb. annyi szava van, mint neked vagy nekem. Ha Lafontaine vagy a nője, a Wagenknecht, esetleg Gysi lenne erről meggyőzve. Azokra odafigyelnek, ez a Groth ez olyan, mintha az LMP frakcióvezető helyettese ugatna.

csak egy néző 2015.08.30. 23:02:50

@♔bаtyu♔:
"Te sem gondolod komolyan, hogy annak a 72 embernek meg kellett volna halnia, ha már az osztrákoknál kiszállhattak volna a teherautóból."

Nem is kellett volna. De mikor rájöttek a patkány csempészek, hogy már nagy a baj, akkor leléptek.
Vajon miért kapnak el egyre több csempész patkányt? mert végre azzal is foglalkoznak, amivel kell.
És még mennyi román csempészt kapnak majd el, ha majd arra fognak menni a migránsok.

Újabb menekültáradatra készülnek az osztrák hatóságok, Burgenlandban fokozzák a rendőrségi készültséget és további menekültbefogadó helyeket állítanak fel.
A legfrissebb közlések szerint csaknem hétezer menekült van úton Szerbiából Magyarországon át Ausztria fele, ezért a burgenlandi tartományi rendőrparancsnok további munkatársak átcsoportosításról beszélt. A belügyminiszter pénteki közlése szerint harminc rendőrt fognak Karintiából és Stájerországból Burgenlandba küldeni, azonban várhatóan ennél több érkezik majd. A rendőröket hasonló feladatra vetik be, mint a tartományi kollégákat, adatfelvételi és ellenőrzési feladatokat látnak majd el.

A Vöröskereszt logisztikailag és erőforrásokban is felkészült a menekültáradatra. A szervezet képviselője szerint igyekeznek rugalmasak lenni, hiszen várhatóan nem tudnak mindenkinek alvóhelyet biztosítani, de ételt és italt hiánytalanul kapnak majd. Burgenlandban további átmeneti befogadóhelyeket létesítettek. A hadsereg már szombaton segédkezett a Miklóshalmán (Nickelsdorf) lévő Nova Rock csarnok előtt tervezett sátrak felállításában. Pándorfaluban (Parndorf) egy teherautó-garázst adtak át a menekülteknek, a tartományi Csajtánál (Schachendorf) 12 konténert terveznek felállítani, és Heiligenkreuznál is egy csarnok átalakításával készülnek a menekültáradat fogadására.

csak egy néző 2015.08.30. 23:05:53

@mortullus:
"Még mindig szerelmes vagy Orbán Viktorba?"
Kb úgy, mint te anyádba.
www.napiszar.hu/Thumbnails/24601.w-408.h0.q100.jpg

Exploiter 2015.08.30. 23:07:24

@csak egy néző:

100%-ig támogatom az elképzelést, várjuk őket.

she_wolf 2015.08.30. 23:08:14

@csak egy néző:
És honnan tudják, hogy kik a szírek? Hiszen mindenféle iratok nélkül kóvályognak a menekültek. Megvizsgálják őket bőrgyógyászok, hogy van-e valami jellegzetes, a származásra utaló pöttyük valahol?
(Ha még emlékszik valaki a Matolcsy-féle piros pöttyös seggre, mint származásunk bizonyítékára.)
Pláne, hogy még ujjlenyomatot sem hajlandóak adni, pedig lehet, hogy csak az asszonyt agyabugyálta el. Igaz, azért meg otthon nem kerül bűnügyi nyilvántartásba. A fene se érti ezt....

Tudományos libsizmus 2015.08.30. 23:09:45

@Tudományos libsizmus:
Na most az a másik fele, hogy a Közel-Keletiben állomásozók között nem nagyon találsz szírt, arra mérget vehetsz.

hétköznapi libsizmus 2015.08.30. 23:11:44

@Szemita Anti:
Ez tényleg egy hosszú történet, Afganisztán végig a nagyhatalak közötti határmezsgyén volt. Ilyen szempontból erősen hasonlít Magyarországra

Azt tudtad, hogy az Antant létrejöttében annak idején kulcsszerepet játszott az afganisztáni status quo?

she_wolf 2015.08.30. 23:11:47

@csak egy néző:
Hiányolom a forrás megjelölését. És persze az idézőjeleket.

Tudományos libsizmus 2015.08.30. 23:23:54

@mig54:
Wikipedia. Onnan van neki minden.

she_wolf 2015.08.30. 23:26:48

@Tudományos libsizmus:
Semmi bajom a wikivel, meg a guglival, nekem is jó barátaim:) De azért adjuk meg a császárnak, ami a császáré. Csak hogy hitelesek maradjunk valamelyest...

cybericius 2015.08.30. 23:33:30

Én a magyar állam helyében az idióta nyugatot elárasztanám velük, ha már ennyire istápolják őket, minket pedig megszólnak a kerítésért. Aztán lezárnám a nyugati határt is, hogy vissza ne jöjjenek. Az EU-nak úgyis lőttek. Ha nem csinálunk valamit, akkor nekünk is végünk, London, Frankfurt, Párizs, Malmö sorsára jutunk.

Szemita Anti 2015.08.30. 23:54:00

@csak egy néző:

"Te ugye fair megoldásnak tartod, hogy tudva tudván, hogy menekülteknek adnak el jegyet és, hogy esélyük sincs visszakapni a sokszor 70 000 forintos vonatjegy árát?"

A pénztárosnak nincs joga az útlevelet követelni azoktól, akik jegyet akarnak venni.

A hülye libsi önkéntesek miért nem magyarázzák el a kiskedvenceiknek, hogy útiokmányok nélkül úgyis leszedik őket a vonatról, ha nem a magyarok, akkor az osztrákok, még magyar területen?

rasztaszív 2015.08.31. 00:24:15

@cybericius: "Ha nem csinálunk valamit, akkor nekünk is végünk, London, Frankfurt, Párizs, Malmö sorsára jutunk. "
az szörnyű lesz...

kakaszem 2015.08.31. 01:07:14

Na, akkor mivel olyan rohadtul tájékozott mindenki ezzel a sok vadember Szíriaival kapcsolatban, álljon itt pár utazási beszámoló.
Gondolom a legtöbbeteknek fingotok nincs róla, hogy kedvelt turisztikai célpont volt pár éve az ország és milyen kedves és vendégszerető nép, mennyi érdekes történelmi várossal (mára már lerombolva).
Kereskedők, mesteremberek, szerelők, stb.
De hajtogassátok csak az idióta mantrákat a képzetlen, buta tömegekről.

www.ongo.hu/elmenybeszamolok/1251

Idézet :

Általában:

"Azoknak ajánlom akik meg szeretnék ismerni a Közel keletet, a maga romlatlanságában. Sajnos az ismert turistacélpontokon (Egyiptom, Tunézia) a helyi lakosság igencsak megőrült a turistáktól és a velük járó pénztől. Itt nem kiabálnak utánad, hogy szervuszvizibusz meg csácsumicsá, nem akarnak mindenáron levenni, nem akarnak minden bóvlit rád sózni, és nincs tele lejmolókkal. Nem mondom azt, hogy a fentiekre nincs példa, de egyáltalán nem jellemző.
És a legfontosabb: A közbiztonság kimagasló. Bármikor sétálhatsz az utcán, nem kell félned, elég csak az alapvető biztonsági intézkedéseket betartanod, és nem lesz gondod. Minden sarkon rendőr áll, akik abszolút normálisak, és segítőkészek.

Lányoknak:

Nem kell félni. Ha nem rövid a nadrágotok, vagy a szoknyátok, és nem köldökig vagy fenékig kivágott blúzt hordtok, a kutyát nem érdeklitek. A férfiak nem szólogatnak be, tisztelettudóak. Ha mecsetbe mentek, akkor fel kell öltözni, de adnak általában egy köpenyt amibe be kell bújni. A helyi keresztény lányok úgy öltöznek mint az európaiak, és mint említettem, van egy pár belőlük."

Jöhet még?

www.ongo.hu/elmenybeszamolok/425

Idézet :

"Hogy miért "Hoppá!!!"? Mert sokkal jobb és érdekesebb volt, mint amire számítottam. Azt előtte is tudtam, hogy rengeteg a látnivaló, de arról senki nem mesélt, hogy a vallási "zártság" ellenére mennyire nyitott és, lehet mondani, szabad gondolkodású ország ez. Tudom, más ott élni és más túristaként találkozni a helyiekkel, de számomr az jött le, hogy itt elég kellemesen lehet élni... (ok, pénz kérdése is!!!) Túristaként nagy élmény, hogy olcsón lehet közlekedni, megszállni, étkezni (nem is akármilyen finomságokat) és a belépők is megfizethetőek. A Nagy Bazárban található Hamamm-ot mindenkinek ajánlom."

Innen szemezgettem, ajánlom másoknak is.

www.ongo.hu/Sziria

kakaszem 2015.08.31. 01:29:08

Ez egy roppant részletes beszámoló.

www.ongo.hu/elmenybeszamolok/5116

Tudom, hogy szinte senki sem fogja elolvasni, pedig érdemes lenne.
Akkor talán egy kicsit másként tudnátok látni, nem pedig potenciális terroristaként tekintenétek az összes menekülőre.

Kénytelen leszek idézni, hosszú lesz :

" Miután sok busz álldogált egymás mellett, a bácsi megmutatta, hogy melyik az övék. Felszálltunk és elhelyezkedtünk a nekünk szimpatikus helyekre. Aztán a többi utas szólt, hogy az nem úgy van ám, mert minden jegyre ráírják az ülésszámot. Aha. Mégis hová és mégis mit? Persze jól kimosolyogva bennünket volt aki segített és megmutatták, hogy az első sor a miénk, plusz a másodikban egy hely. Ezt olvastuk itt-ott fórumokon, hogy a néhány külföldi mindig elől ül, de kiderült, hogy ez nem urban legend! Indulás után az utaskísérő mindenkinek poharat és friss vizet oszt, illetve egy dobozból édességet. Apróság, de kedves dolog, nem? "

"Új sofőrünk valamiért nagyon kedvelt bennünket. Először megosztotta velünk a sütijét, majd amikor teát kért az utaskísérőtől, akkor szólt neki, hogy a külföldieknek is adjon. Jó cukros, de mégis erős tea volt. Nekem nagyon ízlett.
Ezzel nem ért véget a bácsi kedvessége irányunkba. Mikor látta, hogy a szemetest keresem a kis zacskóba gyűjtött szemetemmel, akkor kivette a kezemből és mondta, hogy majd ő elintézi.
Aleppóban a buszpályaudvaron ugye a már szokásosnak mondható történet. Rengeteg taxis, akik fuvart akarnak szerezni. Kedvenc söfőrünk mondogatta is: No taxi, bus! És valóban, ott állt két busz. Nyílván a rossz felé indultunk el (piros buszok és a 12-s a jó), de hevesen mutogatott a buszról, hogy a mááááááásik! Az már csak hab a tortán, hogy nem fogadta el az 1 USD-t, amit a kezébe akartam nyomni. Csak mosolygott és közölte: Welcome to Syria!"

"A belváros legközepébe vitt bennünket és rengeteg helyit kb 15 perc alatt. Egy szimpatikus fiatalember azonnal szóba elegyedett velem. Mint kiderült orvosnak tanul és 3 perc alatt elmondott mindent, amit tudni akartunk. "

"Pár szó, hogy miben különbözik az eddig megszokottaktól. Aki már járt Tunéziában, Egyiptomban, Marokkóban, biztos sok időt töltött el, az ottani bazárokban. Sztem a 3 közül mindenképp Marokkó a legjobb, talán még ott nem annyira „nyomulósak” a kereskedők. De ezt mind felejtsük el. Szíriában ez az egész másképp működik. Mindenki kedves, aranyos, jópofa, nem erőszakoskodik, ha csak benézel egy üzletbe, de nem vásárolsz, akkor is Welcome!"

Még rengeteg lenne amit kiemelnék, de most már ennyi.
Jöhetnek a gyűlölködések, az értlemesebbek pedig elgondolkodhatnak.
Derűs estét! :)

2015.08.31. 01:31:30

@♔bаtyu♔: Nem értem. Felépült a kerítés, és mégis tele a Keleti? Hogy van ez? Az Orbánfal annyira bevált, hopgy most a sok muzulmán ott imádkozik a Baross-on? Ez aztán a magyar siker!

2015.08.31. 01:35:15

@cybericius: Ja. Az EU-nak lőttek. Az egész kontinens leszakad, elvitorlázik az óceán felé majd elsüllyed. Mekkora barom vagy te! Jártál már Londonban? Mondjuk nagyobb a közbiztonság, mint a nyóckerben.
Magányos, fehér nők sétálnak

2015.08.31. 01:38:40

a zöldséges és halalmeat boltok között, és senki nem bántja őket....

bkkzol 2015.08.31. 02:46:20

Gusztustalan az is amit Merkel csinál! Több száz kilométerről lázítja ezeket. Gyorsan indítani kell neki 4-5 különjáratot és szaglássza, válogassa őket ő Berlinben. Hívhatja a pénzmosó Juncker barátját is!

bkkzol 2015.08.31. 02:50:46

@Könnyen elkaptuk, uram!: A nyugati barátaid miatt vannak olyan EU-s törvények ami miatt nem lehet zárt táborokba rakni, vissza szállítani ezeket. Ha lehetne akkor biztos összezárnák ezt az egész bagázst, illetve 48 óra alatt Kabulban,Dmaszkuszban szerkeszthetnék a petíciót a helyi imámmal a strassburgi bírósághoz.

gázóra ellenőr 2015.08.31. 03:03:18

@Szemita Anti: "Azért alapított István királyunk államot, azért dolgoztak az őseink, azért VÉDTÉK a hazát és HALTAK meg hősiesen a harcosaink az elmúlt több, mint egy évezred alatt, hogy mi, a GYÁVA és MEGALKUVÓ leszármazottaik önként BEHÓDOLJUNK a nyugati döntéshozók által RÁNK TERELT színesbőrű inváziónak."

. Hehehe... pont István, aki maga is bevándorlók leszármazottja, aki behódolt a Nyugatnak és felvette a kereszténységet. Ez ám a jó példa!

A bevándorlók bére Csak halál lehet 2015.08.31. 04:12:23

"Én nem a menekültektől félek. Én tőletek félek."

Hat csak feljel. Elobb elintezuk a betolakodokat, aztan ti jottok.

pervie but hot (törölt) 2015.08.31. 05:48:04

Az a lényeg, hogy a 23 millió román nehogy jöjjön, mert jajaj mi lesz. De ha 1-2 milliárd afrikai, ázsiai, muszlim rászabadul Európára a következő évtizedekben az mekkora tutiság lesz.
Legalábbis a ballibek szerint...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.31. 06:21:02

Én meg a hülyeségtől félek, de az nem tűnik fel senkinek, hogy mennyi hülye van.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.31. 06:23:09

De ha már menekültezünk : egyiknek sincs igaza. Nem kell nyakló nélkül beengedni mindenkit, és nem kell halomra lőni sem. Pláne nem hagyni szabadon grasszálni mindenkit papírok nélkül az országban, az ordas nagy baromság.
OK, legyen szabad bejönni. Határátkelőn. Nem a zöldhatáron.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.31. 06:24:57

@ColT: ...ha átmegyek a szomszédhoz, én sem a kerítésen mászok be. Azt egy egész más kutúrkör szokta (azoktól most nem fél senki, se bal- se jobboldal, pedig már itt vannak, és több kárt okoznak mint a menekültek).

rigor 2015.08.31. 07:02:41

Milyen menekültek? De elegem van már ebből.
Felnyírt hajú, nike poloba öltözött, koptatott farmeres, edzőcipős arcok. Ezek nem menekülnek sehova, ezek a német ellátó rendszert akarják (ki)használni. Hagyjuk már ezt az undorító szerecsenmosdatást!
Komolyan egy csomó embernek nincs más dolga, mint telesírni az internetet, hogy jaj szegény menekültek így, meg úgy? Hol voltak ezek az aggódó lények, amikor tönkrebombázták irakot, meg amikor a sok hülye facebookos ökör elhitte, hogy majd az usa forradalmat csinál nekik és onnantól kinő a dollárfa?
Miért nem született napi 10 aggódó, elítélő poszt az arab tavasz idején?! Vagy facebook csoportok, netán tüntetések?
Tessék hát. A globális érdekek ezt diktálták, ez lett a vége, most megköszönhetitek.
Egy kerítés miatt ajvékoltok???
Egy államhatárról beszélünk, amin jelenleg kénye kedve szerint mászkál át egy csomó ide nem hívott, ide nem való idegen. Államhatárról, ami azért sokaknak jelent még nagyon sokat. A minimum a kerítés. Én az átkelők mellett táboroztatnám őket, amíg el nem bírálom az ügyüket, aki pedig nem az átkelőn próbál átjönni, az gumilövedéket kapna, ugyanis az államhatáron átjönni nem-eu polgároknak nem jog, hanem eljárást követően vagy megengedik, vagy nem.
A jogtalan eljárás (illegális határátlépés) nem keletkeztet jogot.

gázóra ellenőr 2015.08.31. 07:38:52

"Én nem a menekültektől félek. Én tőletek félek."

A kommentek fényesen igazolják a címet.

gázóra ellenőr 2015.08.31. 07:40:54

@A bevándorlók bére Csak halál lehet: Látom kis fotelnáci, kreáltál egy újabb nicket a mai napra. A Csatos Bambi már nem játszik?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.08.31. 08:19:25

@ColT:

"OK, legyen szabad bejönni. Határátkelőn."

Azért az túlzás, hogy legyen szabad. Minden országnak joga van megtagadni a belépést attól, akit nem akar beengedni. Az USA-ból a határőr érvényes iratok mellett is indoklás nélkül visszaküldhet, és valahogy nem hallom a liberós ajvékolást emiatt.

monddazigazatmar 2015.08.31. 08:40:06

"Veletek ellentétben ők nem gyűlölnek, nem lázítanak más emberek ellen, és nem akarnak senkit hidegre tenni"
Ezt mégis honnan tudod te balfasz posztoló? Mégis mi a bizonyítékod arra, hogy ezek mind aranyemberek? Azon kívül, hogy mi megosztjuk veled, hogy mit gondolunk, ők meg nem?

Egyébként én nem a menekülteket utálom. Pont ugyanannyira nem utálom őket mint a rókát vagy a sáskát vagy a szúnyogot. Én a sötét liberális fajtádat utálom, aki hónapok óta az országa az én jólétem és biztonságom ellen dolgozik. Vadidegeneket állít elém, a problémár bagatellizálja a fotelből okoskodik és az álszent orbánfóbiájában kockára teszi a jövőmet.
És féljél is, mert ahogy elkezdődik a balhé elő lesztek véve

Trackers 2015.08.31. 08:40:39

Itt volt az ideje bevetni a hadsereget, és a fegyvereket.

Ausztria mostmár minden kocsiból kirángatja az illegális bevándorlót , és visszatoloncolja hozzánk. Ugyanígy a Szlovákok, Csehek.

Azaz mind amelyik belép az országba, mind a napi 3000, az itt is marad.

Évi 600.000 migránsba pedig rövid úton belerokkanunk.
Csak az a kérdés miért jó ez az agyatlan ballibeknek ?

Trackers 2015.08.31. 08:42:05

@monddazigazatmar:

Ennek éppen az ellenkezője igaz.

Minden EU-s nagyvárosba ahová betettéka lábukat, megsokszorozódott a nemi erőszakok száma (ami a bevándorlók követtek el), és bevezették a sáriát, "no go zone"-ákat alakítottak ki.

monddazigazatmar 2015.08.31. 08:51:03

@Trackers: És én ennek hol mondtam ellent ?:D

Syracuse 2015.08.31. 09:22:59

"Veletek ellentétben ők nem gyűlölnek, nem lázítanak más emberek ellen, és nem akarnak senkit hidegre tenni." Valószínűleg azért késelgetik az őket befogadó, etető, pénzelő magyarokat, még hatósági személyeket is. Valószínűleg azért dobálják kővel a magyar vonatokat, mikor épp a síneken vonulnak végig, mert máshol nekik nem jó, és zavarja a továbbhaladásukat a hirtelen odatoppanó, 80 éve ugyanazon a vonalon közlekedő vonat; a mi válaszunk persze az erre, hogy akkor beszüntetjük a tömegközlekedést, amíg ők vonulgatnak, persze ha egy magyar ember csinálná ezt, már csattanna a bilincs.

Intuitiv 2015.08.31. 10:11:55

Én sem értek egyet azzal, hogy a határon halomra lőjjük az illegális bevándorlókat, az európai emberek ma már nem szeretnek gyilkolászni. A cikk írója az hiszi, hogy mindenki, aki negatív véleményt fogalmaz meg a bevándorlókkal szemben, az le is gyilkolná őket... De ez NEM IGAZ. Ez aljas rágalom. Lehet ugyan pár elvetemült ember, aki gyerekeket és nőket is legyilkoltatna, de ez nagyon kis százalék.

A kedves posztoló egy tipikus európai toleráns barom, aki ha kap egy pofont az utcán, akkor megköszöni és tovább áll vagy esetleg meg akarja majd érteni a pofonok osztogatóját és lehetőség szerint segíteni is rajta.
Valószínűleg ugyancsak segítene próbálna azon a színesbőrű fiatalemberen, aki nemrég durván megerőszakolta őt...
Nincs ezzel amúgy semmi baj, csak az evolúció lassan kiszelektálja ezt a toleráns fajt a földről. És akkor lesz félnivalója mindenkinek.

Ha jósolnom kellene, akkor azt mondanám, hogy 1-2 éven belül megkezdődnek a polgárháborúk európa szerte, egyre zavarosabb lesz minden, egyre kiszámíthatatlanabb az élet. Az európai rendészeti szervek a saját őslakosaik ellen fognak fellépni, így azok egyre csak fogynak.
Franciország, Németország iszlám többségű lesz és közeledik az idő, amikor a keresztény vallásokat betiltják. Eddig még a liberálisok is egyet fognak érteni velük. Aztán az ateizmus is üldözött dolog lesz, ekkor fogják bitófára húzni a cikkíróhoz hasonló emberkéket. Akkor majd félni fognak, de nagyon. Visszasírják majd a fehér szélsőjobbosakat, akik megmenthetnék a bőrüket, de olyanok már nem lesznek.

De én nem is bánom mindezt. Az emberiség megérett a pusztulásra. A primitív muszlimok és afrikaiak még mindig barbárok, intoleránsak, erőszakosak, az vérszegény, európai ember pedig már életképtelen.

Még azt sem értem, hogy a határontúli magyarokat miért nem fogadnák szívesen a liberálisok? És a teljesen más kultúrához tartozó, más nyelvet beszélő idegent miért fogadják szívesen? Ja, vicceltem. Valójában értem, de az már összeesküvés-elmélet.

Én, mint határon túli magyar, nem fogom terhelni Magyarországot, nem fogok élősködni rajtatok. Barátkozzatok a migránsokkal. Jó szórakozást.

Szemita Anti 2015.08.31. 10:16:47

"Ha jósolnom kellene, akkor azt mondanám, hogy 1-2 éven belül megkezdődnek a polgárháborúk európa szerte, egyre zavarosabb lesz minden, egyre kiszámíthatatlanabb az élet. Az európai rendészeti szervek a saját őslakosaik ellen fognak fellépni, így azok egyre csak fogynak."

Ez a céljuk.

Szemita Anti 2015.08.31. 10:40:15

@monddazigazatmar:

"És féljél is, mert ahogy elkezdődik a balhé elő lesztek véve"

Ezt már most el lehetne kezdeni, megelőző jelleggel.

Mondjuk azzal a két kis hazaáruló libsi kurvával, amelyik transzparenseket lobogtatott a csürhe vasárnap esti "tüntetésén".

Vagy azokkal, akik a hűtőfurgonban megfulladt 71 idióta halálát felhasználva mécsesekkel felszerelkezve mentek a csürhéhez, hogy "közös ima" (!?!) ürügyén ZAVARGÁST próbáljanak kirobbantani a főváros közepén.

Vagy azokkal, akik lelkesen magyarázzák a csürhének a JOGAIT, de a KÖTELESSÉGEIKET valahogy "elfelejtik" elmagyarázni.

Vagy azokkal az elvetemült gazember politikusokkal, akik a háttérből súgják az instrukciókat a szarházi kis "önkénteseknek". (Szél Betti, Szabó Timi, Gyurcsány Feri felkészül.)

Szemita Anti 2015.08.31. 11:04:56

@gázóra ellenőr:

"Hehehe... pont István, aki maga is bevándorlók leszármazottja, aki behódolt a Nyugatnak és felvette a kereszténységet. Ez ám a jó példa!"

Honfoglalás = betelepülni egy olyan területre, amelyik NEM áll semelyik nép használatában, fennhatósága alatt, és senki nem védi a határait - lehetséges a saját állam alapítása

Bevándorlás = betelepülni egy olyan területre, amelyik valamely nép használatában, fennhatósága alatt áll és hadsereg védi a határait - nem lehetséges a saját állam alapítása

Érted már a különbséget, zsidó?

Megértem, hogy irigyeled a magyaroktól az 1100 éves saját államiságot, hiszen ti önerőből a történelmetek többezer éve alatt egyszer se voltatok képesek saját államot alapítani. És ha úgy alakul, hogy az ENSZ leveszi a kezét rólatok, akkor az 1948-ban tőlük kapott területről is el kell, hogy takarodjatok.

Köldök_szösz 2015.08.31. 13:48:30

@Nagy Zoltán J.: hát ezaz... fos ez a balkán nagyon
A liberálisok egyszerűen hülyék, ahogy te is mondtad, a szélsőséges jobbos faszok meg... szélsőséges jobbos faszok

zaza42 2015.08.31. 17:43:08

Ha ennyire félsz, akkor miért nem mész át egy másik országba nyugatabbra? A szíreknél ez működik, hogy ha félnek a hazájukban, akkor arrébbállnak - ezt eltanulhatnád tőlük!

sefatias · http://sefatias.blog.hu 2015.08.31. 17:57:30

Tetszik a poszt. Nagyon tetszik. Ezt élem át én is. :(

Mintha direkt háborúba hajszolnák a befolyásolható tömeget. Mintha csak azt várnák, hogy egy végsőkig kimerült, provokált migránsnál elszakadjon a cérna, és a gyűlöletre felhergelt tömeg előre kiszámítható reagálására apellálva olyan megoldásokat találjanak, melyek az egész ország jogait sárba tiporják.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.31. 17:58:16

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Pedig volt és van ott is. Abban van esetleg igazad, hogy ésszerű keretek között, és én is valami hasonlót mondtam, ha minden hozzászólásomat elolvasod.

Amadeus62 2015.08.31. 19:48:29

Jó írás. Grat! A sok gyűlölködővel meg ne foglalkozz, róluk szól a poszt, persze, hogy idesereglenek.

ludomik 2015.08.31. 22:09:37

@Amadeus62: En egy kicsit maskepp latom ezt az egesz menekulosdit....Egy resze biztos menekul az Isis elol,de kik azok,,,meg tudjuk mondani ,hogy ki a Szir ??? Mert En...nem,Sok szaz ezren most utra kelnek,egy teljesen MAS kulturaba,es Nyugati vilag fele,veszik az iranyt....ahol kolbaszbol van a kerites....
Majd ebbol a sok szazezerbol, par ezernek nem fog bejonni a Nyugati kultura,mert nem azt fogja adni amit hittek,vagy mondtak nekik,,,Na abbol a kiabrandult emberekbol,lesznek az alvo selytek,,,akik majd felrobbantjak,templomainkat,Zsinagogainkat,es Bevasarlo kozpontjainkat..

Nagy Zoltán J. 2015.08.31. 22:43:52

@TrójaiVasParipa: Az ostobaság ugyanis az egyetlen ami tökéletesen pártsemleges, nemtől kortól felekezeti hovatartozástól teljesen független.

TarpiBp 2015.08.31. 22:55:41

Olvasva a blogot nagyon sok minden jutott az eszembe. Szörnyű dolog, hogy a média és az internet annyira átmossa az emberek agyát, hogy nem tudnak mást szajkózni mint, amit halottak a tv-ben vagy olvastak az interneten. Szajkózzák a különböző szólamokat, amellyel kirekesztik a honfitársaikat és a többi embert a társadalomból. Mindig megbélyegzik őket a viselkedésük, bőrszínük, a gondolataik és írásaik alapján. Folyamatosan uszítanak emberek, ember csoportok, vallások és hitek ellen és közben a saját fontosságukat hangsúlyozzák. Nem lehet ellent mondani nekik, mert azonnal rárontanak mindenkire és fenyegetik őket. Ezek az emberek gyűlölnek mindent, ami nem olyan mint ők. Igen tőlük kell félni. Ezek az emberek mindig rettegnek valamitől és mindig találnak ellenség képet. Kedves blog író aki ezt a blogot írtad nem ismersz magadra? Van kitől rettegni az biztos, legfőképpen neked és gondolat társaidnak a tükörtől. További szép napot.

Gyöngyver 2015.09.01. 06:11:08

Iszonyatos indulatok fortyognak az emberekben és szörnyű elméleteket gyártanak, ugyanakkor nem akarják észrevenni, ami az orruk előtt történik. Igen, a menekültekre lehet büntetlenül acsarkodni, vicsorogni, ahhoz már bátorság kellene, hogy a harag a valódi országpusztitók ellen forduljon. A gyávaság új megnyilvánulási formája. Vagy nem is annyira új?

Köldök_szösz 2015.09.01. 10:18:49

@Nagy Zoltán J.: igen ez is igaz viszont szerintem inkább a suttyókra igaz az hogy valahová tartozniuk kell, még ha nem is tudják miről van szó vagy esetleg nem is értenének egyet az adott táborral akkor is jobb odatartozni mint semlegesnek maradni

Michael Max 2015.09.01. 11:39:23

Majd ha kis idő múlva már nem mersz kimenni tőlük az utcára, akkor legyél ilyen okos! Széttépik az okmányaikat, alapból határt sértenek, megverik az orvost, kirabolják az idős nénit, megkéselik a rendőrt...
Ezek után mégis hogyan ítéljem meg őket? Nem bőrszín alapján ítélek meg senkit, hanem a tettei alapján. Ezek bűnözők, attól a perctől fogva hogy megvalósítják a TILTOTT határátlépést. Arról már nem is beszélek, hogy miket követnek el ezután. Aki becsületes az nem szökik be a határon, nem tépi szét az okmányait, stb. Tudod mit? Én meg tőled félek, mert ostoba átgondolatlan írásokkal szennyezed a környezetedet.

csak egy néző 2015.09.01. 11:53:30

@Michael Max:
Rettegj még, rettegj még, még. Ne mozdulj ki otthonról. Fossál még, még. Ahelyett, hogy megköszönnéd ennek az impotens kormányodnak, hogy mit csinál ezekkel a menekültekkel.
Ilyeneket már tényleg, még az állatokkal sem lehetne csinálni. Elengedjük, megállítjuk, felszállítjuk, leszállítjuk, gyalog engedjük, zöldhatáron engedjük, elfogjuk, táborba zárjuk, visszaküldjük, mégis tovább engedjük.....
előbb-utóbb valamelyik oldalon elszakad a cérna és vér fog folyni.

she_wolf 2015.09.01. 12:20:14

@Michael Max:
"Széttépik az okmányaikat, alapból határt sértenek, megverik az orvost, kirabolják az idős nénit, megkéselik a rendőrt..."

Naaaaa...nem kellenek mindezekhez menekültek, be-/átvándorlók, gyengék a vádjaid!
Oké, aláírom, az okmányaikat nem tépik szét a szép hazánkban született és velünk egy anyanyelvet beszélő honfitársaink, hiszen adataik ott virítanak ama adatbázisban, de a többi stimmt! Bőrszíntől függetlenül!
Hogy hogy ítéld meg őket? Fordítsuk meg ezt a kérdést: ők hogy ítélnek meg téged, engem, és az országot, melynek polgárai vagyunk?
Ugyanis én még mindig itt tartok....
Továbbá azon gondolkodtam még, hogy mi lesz, ha Merkel asszony (no meg a franszoák) a neki nem tetszőket visszazsuppolja majd a "beléptető" országba, vagyis hozzánk? Az de szép lesz, amikor a visszafordítottak ész nélkül rombolják le megint a magyar gazdák veteményeseit, hogy minél hamarabb hazajuthassanak Szíriába...
Na, ezért nem féltem én Magyarországot!

she_wolf 2015.09.01. 12:25:13

@zaza42:
Az a baj, hogy mire a poszter összecígölné a motyókáját és elindulna, addigra a szírek már rég megelőzték:)

she_wolf 2015.09.01. 12:31:25

@Trackers:
"Azaz mind amelyik belép az országba, mind a napi 3000, az itt is marad."

De nem marad! Mert nem akar maradni! Te eddig mit láttál, olvastál, hallottál? Gyanítom, hogy a saját sipítozásodtól semmit:(

kobe_ 2015.09.01. 16:16:20

@cybericius: "Ha nem csinálunk valamit, akkor nekünk is végünk, London, Frankfurt, Párizs, Malmö sorsára jutunk."
Az érdekelne, hogy az mit szed, aki ilyet ír. Véletlenül egész jól ismerem az alábbi városokat, Malmöben rendszeresen járok, mert ott lakik egy rokonom. Ápolt, gazdag város, tele jó emberekkel. Milyen értelemben van vége?
Tudod, aki hagyja hogy valami jót csináljanak, az általában jót is csinál. A magyarok soha nem hagyták, és ezért vannak mindig szarban. A sajátjaikat is elkergetik. Többek között az ilyen hozzászólásokkal, amik az utóbbi 10-20 kommentben is fellelhetők.

tovarisz 2015.09.01. 18:20:40

Ez valami vicc? Én még a két és félmillió "Romàntól" sem ijedtem meg, de ők az ilyen patkánytól többek között mint aki ezt felfoghatatlan cikket írta nem jöttek.Miért? Mert azt mondták, hogy itt mi mind Magyarok vagyunk,de ti ott nem! Értitek ti köcsögök!

Attila Nyári 2015.09.02. 01:50:05

Kedves cikk író. Ekkora baromságot... már ne haragudj. Nem a nép meg a felháborodott emberek hibája, hogy nem lehet kezelni a migráns helyzetet, hanem a nagy képességű politikusainké. Nem akarnak hidegre tennu senkit? Budafokon rendőrt késeltek, nézz utána, mi megy Horgoson! Bemennek a házakba, és nekiállnak megkajálbi mindent amit ott találnak. Leszedik a gyümölcsöket, össze szarják, hugyozzák az egész települést, vonat már nem is jár arra. Már az első csapattokkal baj volt, és egyre agresszívabbak. Ja igen.. és egyre többen vannak. Azt mondos, mi fognánk a családot és menekülnénk? Ha menekülnébk is, legalább családdal. De ezeknek a 90%-a otthagyja a szarban a családot. Mindjuk én, fiatal életerős férfiként nem menekülnék, hanem harcolnék a hazámért és a családomért. Akkor legyél ilyen "igazságos" meg nagylelkű, ha majd a te lányodat vagy a feleségedet erőszakolják meg, vagy verik agyon a gyerekedet. Nekem van gyerekem, én nem szeretném, ha eddig jutnánk. Vagy a te autódat dobálják rommá téglával. Vagy téged, esetleg egy rokonodat szúrnak le. Vagy ha a te házadat fosszák ki, meg a te gyümölcsösödet. Mert a horgosiak abból élnek pl, de az idén nincs termés, mert ezek megeszik, miközben ezer eurókat vesznek ki a bankból. De tudod mit barátom? Menj, és élj velük! Vagy legalább ott, ahol ők vannak,élj ott a települések lakóival, és osztozz velük abban, amit kapnak a menekültektől! De gratulálok a cikkedhez. Menj, szeresd őket, de kussban, és ne fikázd azt, aki ki meri mondani, hogy elég volt!!!!

manókomment · http://kakofon.blog.hu/ 2015.09.02. 09:01:13

@zaza42: azt hiszem fején találtad a szöget. ebben az országban a nagyon sötét emberek és az őket képviselő-kiszolgáló politika miatt egyre rosszabb magyarként élni. tényleg el is mehetnénk innen, nem lenne jó, de más lenne, és legalább nem kellene aggódnom tovább az ittmaradt és elnyomott emberekért, ha egyszer meghoztam a döntést hogy itthagyom őket a szarban és kész. gondolom csak örülne mindenki ideát is - odaát pedig tudok oolyan "szerencsét" csinálni magamnak, mint itthon, bármikor.
te komolyan azt szeretnéd, hogy egységes politikai véleményű emberek közössége legyen Magyarország, és akit a dominánsok elnyomnak az vagy hódoljon be, vagy egész egyszerűen menjen el?

pamocsnyik1 2015.09.04. 00:02:30

3niko, te komolyan tőlem félsz? Pedig a videón lévők nagyobbat ütnek és hamarabb... ;)m.facebook.com/JobbraAt

csak egy néző 2015.09.04. 07:34:10

Ezekhez a "magyar" férgekhez képest a migránsok akikkel úgy bánunk, mint az állatokkal, eddig még, de kitudja meddig, még békés tömegnek tűnik.

youtu.be/kD5yzfrWDus

youtu.be/jHAWGCLyCTw

zaza42 2015.09.07. 17:32:09

@manókomment: ??? Nem értem a gondolatmenetedet, tisztára az akváriumos vicc jutott eszembe róla.
Mindössze annyi volt a meglátásom, hogy aki fél egy adott helyen, az ne maradjon ott! Aki tériszonyos, az jöjjön le a háztetőről, aki fél a sötétben, kapcsoljon villanyt, aki meg fél a hazájában, mint a szírek, vagy a poszter, akkor szálljon vonatra!

manókomment · http://kakofon.blog.hu/ 2015.09.07. 17:50:08

@zaza42: 1) elmenekülni a hazádból nem annyi mint vonatra szállni vagy villanyt kapcsolni, ugye? 2) félni, vagy megfélemlítésben élni nem ugyanaz a dolog, nem szorongásról hanem megalapozott félelemről van szó. konkrétan a honfitársak egy jelentős része tettelgesen bántalmazna különféle önkényes megfontolásokból, ha nem kéne félniük a törvény büntetésétől - ez nem valami paranoid képzelgés, hanem mások konkrét agresszív megnyilvánulásai az identitásom felé
a meglátásod ezeket a dolgokat nem veszi figyelembe. lehet, hogy jobb lenne figyelembe venni ilyesmit is, ha nézeteket alakítasz ki emberekről és helyzetekről, már ha érdekel az egész ennyire.

Ajtony 2015.09.08. 18:55:47

Csak kérdezem: miért nincs személyazonossága egyiknek se? Miért nem akarnak a legális határátkelőn jönni? Miért dobálják el a kapott palackos vizet? Miért óbégatnak, ha egy napnál többet kell várniuk? Életerős, katonakorú emberek miért nem harcolnak a hazájukért? Miért változtatja a német és az osztrák kancellár naponta a véleményét? Az EU miért nem a török táborokat támogatja, hogy ott emberi körülmények között élhessenek? - és a végén: kedves szerző! Miért gyűlölöd azokat, akik félnek a jórészt (80%) katonakorú bevándorlók áradatától?

Érdekes 2015.10.04. 00:01:13

"3niko"

Én meg az ilyen idegenszívű, magyargyűlölő félhülye kreténektől "félek". kérlek, ha ennyire rettegsz azoktól az emberektől, akik nem nyalják ki a sz@ros seggét az illegális migránsoknak, építik az országot, még 1 bombát sem robbantottak melletted stb, annak nincs helye itt...ez egy destruktít, ugyan olyan uszítő böfögés, mint akikre óbégatsz (bár inkább csak fóbia ez is)....de van megoldás a problémádra, mint már mondtam, ha ennyire félsz,rettegsz ezektől az emberektől el kell takarodnod ebből az országból.
Az ilyen idegenszívű mételyekre itt nincs szükség, lehetőség adott, takarodj ki szíriába ott sokkal jobb lesz a sok rendes, tanult,képzelt emberséges szír között....barom :D:D:D:D:

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.10.04. 06:51:39

@Érdekes:

"Én meg az ilyen idegenszívű, magyargyűlölő félhülye kreténektől "félek"."

Ne gondold, hogy Enikő félhülye kretén. Ő tudatosan gyűlöli a magyarságot, tudatosan tesz ellenünk, tudatosan kelti rossz hírünket. Abszolút tisztában van a betolakodók okozta veszéllyel, és szándékosan tesz meg mindent azért, hogy lerombolják országunkat, kultúránkat, Európával együtt.

Tyto Alba 2015.10.26. 03:46:09

@Nagy Zoltán J.:

Az ostobaság ugyanis az egyetlen, ami tökéletesen pártsemleges, nemtől, kortól, felekezeti hovatartozástól teljesen független.

Ebből hűtőmágnest kéne csináltatni és osztogatni.

tralalala 2015.11.14. 03:06:48

"Én nem a migránsoktól félek.
Én tőletek félek."

Hát pedig nem mi géppisztolyoztunk le 100+ embert most Párizsban.

Tyto Alba 2015.11.16. 02:19:05

Hanem ki vállalta el a merényletet? Az Iszlám Állam elnevezésű tetrrorszervezet, akik ELŐL a menekülők is menekülnek. Vágod?

trolololol · http://basszas.blog.hu/ 2015.12.16. 23:58:27

@Tyto Alba: Ez tök jó, de közben a terrorpisták mégiscsak a menekültek közt jöttek be, nem? Lehet mégis jobb lett volna valami zárt táboros, regisztrációs móka, csak hát azt az EU már 2012-ben elkaszálta, mert hát a menekültek nem bűnözők.

Persze ha meg néhányan mégis, akkor meg meghal 100+ ember, de hát mit érdekli az a magadfajtát, a lényeg, hogy Politikailag Korrekten Viselkedjünk.

És akkor jön ez a szánalmas magyarázkodás, amit most te is csinálsz. Hogy ezek nem a menekültek, mert ezek valóban nem menekültek, hanem a menekültek között rejtőző, magukat menekültnek hazudó, a menekültektől megkülönböztethetetlen terroristák.

De ha Párizs előtt 2 nappal valaki azt mondja, hogy terroristák is lehetnek köztük, az összes ilyen magadféle az arcán pörgött, hogy fasisztanácik gyűlölködnek. Nem szabad gyűlölködni, az a lényeg. Hülyének lenni, azt szabad, azzal nem sértünk meg senkit.

Valahol felsír egy kalasnyikov.

trolololol · http://basszas.blog.hu/ 2016.01.06. 01:41:56

Még mindig a rohadt nácikoktól kell félni! Most ugyan ezres hordákban véletlenül arabok erőszakoltak nőket a kölni dóm előtt de a rohadt nácikok olyan csúnyákat mondanak! Félni kell tőlük! A migráncsot meg szeretni!

www.origo.hu/nagyvilag/20160105-koln-hamburg-menekult-szilveszter-szexualis-zaklatas.html

trolololol · http://basszas.blog.hu/ 2016.04.13. 16:00:08

Szöges bomba a reptéren, a csúnya náááácik csinálták ezt is.
.
.
.
vagy nem? Az a lényeg, hogy tőlük kell félni. A ketyegő arabtól nem.

sírjatok 2016.07.25. 21:47:57

Azóta:
Párizs, Brüsszel, Köln, Nizza, afgán baltás a vonaton, Müncheni lövöldözés, macsétás, meg most a robbanás Németországban.

Szerintem kicsit rosszul mérted fel ezt a "kitől kell félni" dolgot.

Nagy Zoltáán 2016.08.07. 00:32:21

Ezt a gyűlölködő, féreg blogbejegyzést. Húzzon az anyjába ez a magyarellenes f@szfej, aki ezt írta. Én meg tőled félek, te mocsok, aki a gyurcsótány kormánya alatt a demokráciáért tüntetőket söpredéknek nevezted. És röhögtél, amikor az ÁVH-s tetű készenlétisek lőtték az embereket. Húzzál mer el innen haza, délre, kis féreg.......

sefatias · http://sefatias.blog.hu 2016.11.01. 08:09:43

@Nagy Zoltáán: hála istennek, hogy vannak ilyen békeszerető emberek, mint te. Az ilyenek nélkül, mindenki csak szidná a másikat
süti beállítások módosítása