Mi történik?

Máté fiam, ülj le, egyes!

2014. december 09. 21:25 - 3niko

(Avagy a hatalom a legerősebb drog)

Jelen történet szereplői fiktív alakok. Minden, a valósággal való egyezés csupán a véletlen műve. Kivéve, ha Ön Magyarországon él…

Gyere be, Máté fiam, gyere csak, foglalj helyet!

Ne nézz már úgy a boci szemeiddel, nem kell bekakilni. Azaz bepisilni. Érted a poént? Ha-ha. Nagyon vicces…

No, idefigyelj. Hogy jött ez az egész drogtesztes ügy??? Jobbat nem tudtatok kitalálni? Azt mondtad, bízzam rád, menni fog, kiötölsz valami ultra dolgot terelésnek. Ne feledd kisfiam, KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓ vagy! Tudod mit jelent ez?  

Ne szórakozz velem, hogy csupán erre tellett!

Na, ne hebegj-, habogj itt nekem, ezt már nem veszem be! Az utóbbi két hónapban szinte nem is alszom miattatok. Mondd, ezt hogy a jó büdös túróba gondoltátok? Mondtam neked már százszor, hogy a kölkök meg nyuggerek az aduászok! Erre rádobsz egy ilyen műbalhét a témára.

Azt hiszed, nincs elég bajom e nélkül is? Tegnap Te, ma meg a Kovács Zoli. A Tóni, ne is mondd, ő meg egy külön fejezet ebben az egész felhajtásban... Inkább azon agyalnál, hogy erre mit fogunk kitalálni!

Ne motyogj itt nekem, különben nagyon kiborulok! Hát mi a büdös francot csináltok Ti itt? Tiszta szerencse, hogy jön a Karácsony, és az emberek ezzel vannak leginkább elfoglalva. Ám tudod, mi a baj? Hát az, hogy még emellett is telis- tele van az adómentes internet a bődületes marhaságaitokkal!

Ma voltam a sztárcseten, hát hallod leszedáltak. Készen vagyok. Jaaa, nem úgy, ne aggódj, nem kell elővenned a kis fiolát...

De amíg Ti itt amatőrködtök, addig muszáj elmennem ilyen baromságokra. Nem elég, hogy akkor is remeg a gyomrom, amikor péntek reggelente a Kossuthba tartok, még efféle konfrontációkra is rá kell gyúrnom, hogy a Ti szerencsétlenkedéseiteket is próbáljam kiküszöbölni valahogy.

Most nagyon komolyan beszélek, úgyhogy kapd össze magad! Mondom, mivel kellene foglalkozni. Vedd elő a kis táblagépedet, és hajrá.

Jegyzetelj, fiam, jegyzetelj.

orbankocsis.jpg

CBA- ügy plusz vasárnap- téma, orosz-téma, Paks kérdésköre, NAV- botrány, USA- kapcsolatok, a jövő évi költségvetésen tátongó lyukak, kitiltási botrány, a tüntetések, a Tóni bizniszei, a Lázár Jani lakásügye, a magánnyugdíj- vagyon beolvasztása, Simicska műsora, a veszprémi választás, és még sorolhatnám. Ezeken matekozzatok, ne a drogos témán, meg ehhez hasonló bődületes marhaságokon üljetek, értve vagyok???

Isteni szerencse, hogy egy hete leesett az a nagy ónos eső, különben tuti, hogy lett volna még mit gereblyézni a késő őszi falevelek között!

Fogd már fel, ezek itt valamit nagyon elkaptak. Tüntetnek jobbra-, balra, meg nézik a Kálmán Olgát meg az RTL- híradót és társaikat agyba, főbe, meg ilyenek.

Hogy micsoda? Hogy békemenet? Szerinted hány szimpatizáns jönne ki a mínuszokban mellettünk vonulni? A fele már meghasonlott, főként mióta egy-két párton belüli dilettáns adja alájuk a lovat…

Nos, ezekre tessék baromi gyorsan kitalálni valamit! De nem ám valami demagóg, kirakatba való szarságot, amikkel már tele a padlás…

Azért ne legyél úgy elszontyolodva. Megoldunk mindent együtt, ahogy eddig is. Amikor én harminchárom voltam, a fél vállamon elvittem volna ezt az egészet. Úgyhogy ne aggódj. De nekem aztán szedd össze magad! Fogd már fel, orbitális nagy sz@rban vagyunk! Tehát ne makogj itt nekem értetlenül. Kell a lendület meg az intuitív új erő! De nem így! A pisis- kakis témából nem élünk meg! Felfogtad?!

Holnapra kérek egy összefoglalót az elképzeléseidről. Aztán meglátjuk. Ha szerencsénk van, ráérünk ezekkel érdemben januárban foglalkozni…

Na, menj, fiam, menj csak. Elfáradtam mára.

Nana! Semmi de… Értve vagyok? 

 

 

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mitortenikma.blog.hu/api/trackback/id/tr416970973

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kelet felé menekülnek az országból az ukránok - már épül a műszaki határzár 2014.12.10. 10:39:15

Gáz, áram, élelem nincs, szögesdrót, vizesárok, taposóakna lesz Ukrajna keleti határán. Uniós pénzen épül az ukrán műszaki határzár. Ukrajna lesz az új Észak-Korea, amire a saját eszméit ha kell, akár erőszakkal is terjesztő Nyugat már az áldását is ad...

Trackback: Horváth András volt NAV-os hazudott, vagy csak nem bontott ki minden részletet? 2014.12.10. 10:35:33

Valótlanságokkal, féligazságokkal, csúsztatásokkal és ferdítésekkel hergelni és manipulálni a közvélemény arra fogékony részét nagyon aljas dolog. Pláne, ha valaki azért teszi, mert a tanult szakmájára ráunva ezzel a módszerrel próbál felkapaszkodni a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2014.12.10. 11:17:03

Mi van? Egy fidesztroll se?

citrix 2014.12.10. 13:04:07

Hagyjuk már az "adómentes" internet emlegetését mert Orbán így is vereségként fogja fel a dolgot. És ő nem ismeri a vereség fogalmát. Tehát: az "adómentes" interneten 27% áfa van per pillanat. Nehogy már jövedéki adó is terhelje! Felhívom a fidesz figyelmét, nem tudunk annyit adózni amit ők ne tudnának ellopni!

micsoda? 2014.12.10. 14:08:01

Ez a szerencsétlen egész életében viselni fogja a bélyeget, amit ráerőltetve előadott. Bizonyára azt a feladatot kapta, hogy találjon ki egy ütőset. Kitalálta. Megérte? A helyébe inkább mennék Londonba mosogatni. Igaz neki nincs is anyagi problémája, ilyenkor karácsony közeledtével.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.10. 14:42:38

és tegnap olgánál elkezdte védeni ezt a marhaságot...
süti beállítások módosítása